Banorna

Mastersbanan

Mästerskapsbanan som innehåller allt för att göra golfrundan till en trevlig upplevelse. Tack vare alla tävlingar som redan har spelats på denna bana, och det stora arbete som lagts ner för att förbättra banan efter den återkoppling elitspelarna gett, har banan redan fått ett internationellt erkännande av spelare på många olika nivåer.

 
Läs mer om banans historia, spelares synpunkter och mycket annat under ”Mastersbanan”, men framförallt får ni inte missa FlyOver och Banguide som verkligen ger er en bra inblick i banans utmaningar och skönhet.
Läs mer

Nya Banan

Nya banan byggdes för att utöka erbjudandet till fler klasser av spelare. Banan överträffade till och med de högt ställda förväntningar och används relativt ofta även av elitspelare för att träna på moment som tex inspel.Läs mer om banans historia, spelares synpunkter och mycket annat under ”Nya Banan”
Läs mer

Elljusbanan

När mörkret gör sig påminnt framåt hösten tänder vi upp belysningen på Norra Europas första elljusbana. Det är 6 hål som är en kombination av hål från övningsbanan och nya banan.

 

Övningsbanan

För våra medlemmar erbjuder vi en möjlighet att träna på 4st par 3-hål. Allt från nybörjare till elitspelare är ofta där för att träna puttning och inspel.

Kommentarer inaktiverade.