Damgolf

Säsongen 2017 närmar sig med stormsteg. Den 23 mars har vi regelgenomgång på Klubben och den 30 mars uppstartsmöte damer.

Den traditionella stadsvandringen planeras för fullt.

Tisdagen den 2 maj startade vår tisdagsgolf på Nya banan, tiderna som vi kommer att boka är från kl 17:50-18:30 och så fortsätter vi ända till sista tisdagen i augusti. Du är välkommen upp på 1:a tee så ser vi till att du får sällskap i bollen. Om du vet att du blir lite sen men vill vara med och spela – ring till Bente på tel. 070-397 79 84 så väntar vi in dig.

De som vill kan delta i tävlingen Drömscoren, en eclectic-tävling som spelas alla tisdagarna, lämna bara in scorekortet efter spelet så fixar Sylvia att hålla reda på våra scorer. En festlig avslutning sker i samband med Rosa Panterna den 10 september. Boka in detta datum redan nu!!

Planering av träningstillfällen pågår och ser ut att bli onsdagar. Mer information på uppstartsmötet.

Anmäl er till Anita Lindgren, tel 070-420 05 01 e-post anita.lindgren@sigtuna.se

Om intresse finns planerar vi en hemlig resa i höst.

Säsongen avslutas med tävlingen Rosa Pantern den 10 september och till denna tävling kan du anmäla dig på Min golf.

ALLA Damer är välkomna till våra aktiviteter ung som gammal

I Upplands seriespel kommer klubben att representeras i ett D 50-lag, ett D 60-lag och två D 70-lag. Tyvärr så har vi inte i år heller något damlag ibland de yngre serielagen.

Damsektionen Arlandastad golf 2017
Anita, Agneta, Bente, Elisabeth, Eva och Sylvia