Herrgolf

Hej alla herrgolfare!

Herrsektionen är för oss herrar mellan 22 och 59 år. Vi är med våra ca 35 aktiva medlemmar omkring hälften av alla medlemmar på Arlandastad golf och utgör därmed en mycket intressant och viktig grupp på klubben. Herrsektionens mål är att tillsammans skapa mervärde med bra klubbkänsla, i en miljö som inbjuder till glädje och gemenskap samt uppmuntra oss herrar att vilja träna, tävla och kanske åka på golfresor tillsammans.

Herrsektionen kommer denna säsong bl.a. att representera klubben på Uppland golfförbunds seriespel, där vi har anmält fyra lag för tävlingar i H30, H40 samt H50-herrar. Seriespelet består av totalt fyra omgångar runtom i Uppland och laget består av fyra singelspelare per omgång. De tre bästa resultaten räknas samman.

Förutom seriespel har vi även anmält ett lag till Uppland Golfförbunds MatchPlayCup. I MatchPlayCup tävlar ett 6-mannalag och det spelas i Ryders Cup format. I varje spelomgång spelas en foursome, en fyrboll samt två singelmatcher.

Känner du att detta skulle var något för dig, så är du mer än välkommen att ansluta.
Vi söker ständigt flera medlemmar till herrsektionen!

Förutom tävlingar så erbjuder vi gruppträningar med vår PRO, vårt eget seriespel på tisdagar samt andra roliga golfaktiviteter.

Säsongen avslutas med golfspel och tillhörande middag.

Har du frågor, är tävlingssugen och vill vara med i ett glatt gäng?

Tveka inte utan hör av dig direkt till oss så kan vi berätta mer,

Per Samuelsson

Vi som är coacher i herrsektionen är

Per Samuelsson, H50, mob 070-557 19 75