Juniorer och Elit

Vill du också träna golf på en golfklubb som satsar på sina junior- och elitspelare och som tycker att juniorgolf är en bra grund i klubben? I så fall är du varmt välkommen till Arlandastad GK!

Arlandastad GK´s juniorverksamhet har för 2017 en ny organisation där golfklubben är huvudansvarig för juniorverksamheten. Javier Nigård är ansvarig för juniorsektionen som invald i klubbstyrelsen. Förutom att vara PRO på anläggningen så genomför Javier även alla juniorträningar och är även ansvarig för Elit och juniorlaget. Juniorsektionen sköter övriga kringaktiviteter, såsom tävlingar och andra aktiviteter.

Vad innebär det att vara Juniormedlem på ARLANDASTAD GOLFKLUBB

1. Tillgång till en komplett anläggning med gym, bra träningsmöjligheter och 40 hål att spela. Två st Europatourtävlingar har hållits på utmanande Masters-banan
  2. Eget Juniorhus där man kan hänga med dina kompisar och träffa nya vänner.
  3. Träna, vara utomhus, andas frisk luft, sov bättre, upplev naturen.
  4. Skaffa dig mer mognad och självförtroende.
  5. Bli kreativ! Beroende på hur bollen ligger behöver du utveckla din fantasi för att slå ditt nästa slag.
  6. Äventyr! Ingen runda är den andra lik
  7. Som ung så har du lättare att lära dig spelet golf. Dels så är du rörligare i kroppen men du har också mer tid på dig att öva än vuxna.
  8. Vår verksamhet är omfattande. Juniorerna lär sig vett och etikett, golfens regelverk, hur man tränar och tävlar mm
  9. Förberedelse inför eventuell golfgymnasium och i förlängningen även college
Utöver golfträningarna erbjuder vi klubbtävlingar, spelaktiviteter, träningsläger, fysträningar, m.m.
Om du är förälder eller medlem vill vi även informera om att vi söker nya ledare som kan vara med och ytterligare förbättra junior- och elitverksamheten. Att vara ledare innebär inte att man måste vara aktiv i en träningsgrupp, det finns andra uppgifter av mer administrativa slag där vi är tacksamma för all hjälp vi kan få.

Tomas Person 0708 170644 tomas_teknologgen@hotmail.com
Javier Nigård, 0708 584401