Seniorgolf

Seniorverksamheten 2017
Säsongen kommer att omfatta medlemsaktiviteter av ungefär samma omfattning och utformning som de senaste säsongerna. Målet är att kunna erbjuda tävlingsmöjligheter för alla tävlingssugna, men också att skapa tillfällen till kontakter med andra klubbmedlemmar än de som man oftast spelar med.

Torsdagsgolfen
Torsdagsgolfen kommer att bli den viktigaste verksamheten i båda dessa avseenden. Uppstartsmöte den 30 mars kl 18.30 dit alla seniorer är välkomna. Klart är att första speldag blir den 20 april, om vädret tillåter, och att tävlingen pågår hela säsongen, tom september. Säsongsavslutning blir i början av oktober.
Tävlingarna kommer att förläggas till både Mastersbanan och Nya banan och spelformen är slaggolf.
Pris till bästa spelare varje torsdag. Startavgiften är 300:- kr för hela säsongen. Den inkluderar även start i de tävlingar som kommer att läggas in i spelschemat (scramble, tre klubbor, bästboll). Administrativt ansvariga är seniorkommitten. Anmälan till tävlingarna görs varje vecka på Golf.se.

Upplandsserien
Klubbens externa tävlingsverksamhet består av 10 lag i uppländska seriespelet.
Vi ställer i år upp med D60, D70, H60, H70, H75 och H80

Old Memberstävlingar
Vi uppmanar alla att försöka vara med på UGF:s Old-Members-tävlingar som spelas på olika banor i Uppland, tre partävlingar och två singel. Ett kul sätt att komma ut och få spela på andra banor för en billig penning.
http://upplandsgolf.se/kommitteer/seniorer/ finner du all information du behöver.

Seniorernas golfresa
Årets seniorresa går i år till Vibynäs GK utför Södertälje, med boende på banan, den 29-30 maj.
Priset är 1.895:- för två greenfee, boende, frukost och 3-rätters middag.
Vi har bokat för 30 personer och först till kvarn gäller.
Anmälan till Gösta Karlsson senast den 20 april. svengostakarlsson@gmail.com

Något mer du undrar över, kontakta då gärna någon av oss i Seniorkommitten.
Bosse Bergman, ninabobergman@gmail.com
Ove Jungbeck, ove.jungbeck@gochinatown.se