Våra banor

 • Masters Banan

  Mästerskapsbanan som innehåller allt för att göra golfrundan till en trevlig upplevelse. Tack vare alla tävlingar som redan har spelats på denna bana, och det stora arbete som lagts ner för att förbättra banan efter den återkoppling elitspelarna gett, har banan redan fått ett internationellt erkännande av spelare på många olika nivåer.
  Läs mer om banans historia

  Läs mer >
 • Nya Banan

  Nya banan byggdes för att utöka erbjudandet till fler klasser av spelare. Banan överträffade till och med de högt ställda förväntningar och används relativt ofta även av elitspelare för att träna på moment som tex inspel.Läs mer om banans historia, spelares synpunkter och mycket annat under ”Nya Banan”.
  Läs mer om Nya banan

  Läs mer >
 • Elljusbanan

  ”En annorlunda och spännande upplevelse”
  Hösten 1993 öppnade vi norra Europas enda elbelysta banan även den med Sune Linde som arkitekt. Idag bildar de fyra Övningshålen tillsammans med ett par hål på Nya Banan vår unika Elljusbana som har öppet när mörkret tagit över andra banor. Under säsongen anordnas vid ett par tillfällen tävlingar i mörkret över banans 6 hål. Banan kan dessutom hyras av företag och andra organisationer som vill erbjuda sina anställda och kunder en annorlunda och spännande upplevelse.

 • Övningsbanan

  Med sina 4 hål med längder mellan 100-150 meter utgör banan en utmärkt möjlighet att träna på spel med kortare klubbor, inspel och puttning. Samtliga hål erbjuder grästees och greener som klipps med samma omsorg som anläggningens övriga greener. Banan är öppen för våra medlemmar.