Home of Företagsgolf

Om dina kunder är viktiga och ditt företag värdesätter helheten på golfarrangemanget ska du välja Arlandastad Golf som spelplats.

Vår anläggning genomsyras av hög kvalité och vårt Team har lång erfarenhet från Europatouren
samt arrangerat 3 400 företagsarrangemang.

Vi garanterar er en välorganiserad golfdag.

 

Företagskontakt

Sedan starten 1993 har vi samlat på oss erfarenheter och kunskaper som hjälper oss att skräddarsy ett proffsigt arrangemang för alla tillfällen.
Oavsett om det gäller stora eller små sällskap så har vi alla medel för att kunna uppfylla just era önskemål.

Urban Hornberg
08-594 722 20, 0709-51 99 26
urban@arlandastadgolf.se

Partners Club – Affärsnätverket

Bli Företagsmedlem i vårt affärsnätverk Partners Club. Vi skräddarsyr ett upplägg för er innehållande Exponering, Spelrätter, Arrangemang, Möten & Resor.

Intresserad kontakta Urban Hornberg, mobil: 0709-51 99 26, urban@arlandastadgolf.se

Presentation av våra företagspartners.

Företagspaket med Spelrätter

Europatouren väljer Arlandastad Golf och Masters Banan som spelplats, dels för sitt unika läge men också för den professionella anläggning som vi förfogar över.

Väljer ni ett samarbete med oss så ingår 36 hål, en bra träningsanläggning och en mötesplats för er som företag, vilket gör spelrätterna ännu mer värdefulla. Tillgängligheten är också viktigt – Den bjuder vi på!

Arrangemang

Vi har genomfört över 3400 företagsarrangemang sedan starten 1993.

Under åren har vi arbetat fram ett koncept som vi vet är framgångsrikt. Med det som plattform anpassar vi sedan arrangemanget efter dina önskemål för att kunna leverera en förstklassig produkt till både dig och dina kunder. Detta gör att ett arrangemang hos oss alltid känns välplanerat och genomarbetat från början till slut.

Shotgunstart

Ett golfarrangemang på Arlandastad Golf är en garanti för ett lyckat arrangemang. Personlig service, stort engagemang och en förnämlig anläggning är ingredienser som gör att kunderna kommer att trivas.

Nattgolf

Bjud era kunder och anställda på ett oförglömlig kvällsarrangemang där ingen arbetstid tas i anspråk.

På Arlandastad Golf finns norra Europas enda Eljusbana där en 12 håls runda när mörkret lagts sig blir en rolig och annorlunda upplevelse.

Välkommen som medlem 2023!

Nu kan du teckna medlemskap för 2023.

Tävlingsprogram 2023

Preliminära tävlingsprogrammet är nu klart, klicka på läs mer för att se det. Inom kort finns tävlingarna upplagda på “Min Golf”

Företagsgolf & Events

Boka in din företagsgolf 2023 hos oss, kontakta Urban för mer information.
Vi garanterar er en välorganiserad golfdag.

Golfkurser för vuxna

Under en lång och mörk vinter är det härligt att ha något kul att se framemot. Därför har klubbens Pro Ida Bosson tagit fram ett gediget kursprogram för golfsäsongen 2023. Här finns det något för alla.