Om klubben / Nyhetsbrev

Vår övergripande målsättning är att bedriva verksamheten så att Arlandastad Golf har en stark position när golfsverige, efter den kris som många klubbar för närvarande befinner sig i, går in i en ny framgångsfas.

En faktor som starkt bidrar till Arlandastad Golfs starka position på golfmarknaden är att anläggningen ägs av ett resursstarkt privat bolag och att klubben genom ett långsiktigt nyttjanderättsavtal helt kan koncentrera sig på själva kärnverksamheten det vill säga golfandet och medlemsaktiviteterna.

Klubbkänslan upplever vi som stark inte minst i kretsen av fullvärdiga medlemmar. Vi söker framgångsvägar som vidgar kretsen av medlemmar som aktivt deltar och medverkar i verksamheten. Kärnan i det som håller oss samman är vår golf och hur den kan förbättras och utvecklas både på det individuella planet och i hela verksamheten.

Klubben har under en följd av år systematiskt och stort satsat på en omfattande juniorverksamhet för både tjejer och killar. Varje säsong är ett 20-tal ideella ledare och vår PGA Pro tillsammans engagerade i denna för klubben betydelsefulla verksamhet. Detta är i första hand en breddsatsning men vi gläder oss givetvis mycket varje gång någon av våra juniorer är framgångsrik på elitnivå.

Vill du få vårt nyhetsbrev?

Välkommen som medlem 2023!

Nu kan du teckna medlemskap för 2023.

Årsmöte 21 februari kl 18.30

Välkommen till årsmötet tisdagen 21 februari klockan 18.30 som sker i reception/shop,

Anmäl dig till mötet senast 15/2 till info@arlandastadgolf.se, gäller endast aktiva medlemmar.

Klicka på läs mer för att komma till kallelse och årshandlingar

Träna i simulatorn

Nu under vintern har vi en simulator på anläggningen. Där kan du boka privat spel eller varför inte boka en lektion med någon av våra tränare?

För mer information och bokning skicka ett mejl till arlandagk.sim@gmail.com

Golfkurser för vuxna

Under en lång och mörk vinter är det härligt att ha något kul att se framemot. Därför har klubbens Pro Ida Bosson tagit fram ett gediget kursprogram för golfsäsongen 2023. Här finns det något för alla.