Seniorgolf

Torsdagsgolfen och Matchspel

Vi tävlar varje torsdag med start i April. Datum meddelas i Veckomailet från klubben.

Vi spelar två rundor på Nya Banan, en på Masters, två på Nya Banan, en på Masters o s v med starttider löpande från kl 09.30 på Nya Banan och från kl 13.00 på Masters.

Torsdagsgolfen är öppen för damer och herrar 60+, med medlemskap på Arlandastad GK eller Ulriksdal GK.

För varje spelare räknas de tre bästa rundorna på Nya Banan samt de två bästa på Masters. Tävlingen spelas som slaggolf med hcp. Varje tävlande börjar med 5×100 slag som sedan byts ut mot aktuella resultat.

I år blir det två klasser, en dam och en herr. Vinnaren i varje klass blir SENIORMÄSTARE 2021.

Vi kommer också att spela matchspel under året, och de tre första får pris. Anmälan för matchspel sker till mail eller telefon nedan. Sista dagen för anmälan är 25 april då lottning och startlista sätts upp i restaurangen. Varje spelomgång har 14 dagar på sig att genomföra matchen. Om spelare är med i torsdagsgolfen och matchspel kostar det 300:- enbart matchspel kostar också 300:-

Du anmäler dig till torsdagsgolfen via min golf på Golf.se, senast på tisdag samma vecka som tävlingen genomförs och innan kl 18.00.

Startavgiften för hela säsongen är 300 kr. Beloppet ska sättas in på Lars-Åke Karlssons konto i SEB 5699-0057378. OBS! GLÖM EJ ATT UPPGE NAMN VID ANMÄLAN

Vid frågor och funderingar kontaktar du Gösta Karlsson på svengostakarlsson@gmail.com eller tel 0727 35 67 93.

Upplandsserien
Klubbens externa tävlingsverksamhet består av minst 10 lag i uppländska seriespelet. Vi ställer i år upp med D60, D70, D75. H60 och H75. Vi kommer att ha en avslutningstävling för alla som deltagit i seriespelet.

Old Members tävlingar
Vi uppmanar alla att försöka vara med på UGF:s Old-Members-tävlingar som spelas på olika banor i Uppland, tre par tävlingar och två singel. Ett kul sätt att komma ut och få spela på andra banor för en billig penning. På upplandsgolf.se/kommittéer/senior finner du all information du behöver.

Seniorernas golfresa

Planeringen är påbörjad av en 2-dagarsresa för seniorerna. Mer info kommer på Klubbens veckomail. Anmälan till Gösta Karlsson tel. 0727356793 eller svengostakarlsson@gmail.com.

Vi kommer att hade ett uppstartsmöte i mars

Träningstider – Vi återkommer om datum och tider senare när allt klart med det.
Anita Lindgren på mail anita.lindgren@sigtuna.se eller tel 070-420 05 01.

Välkomna till torsdagsgolfen och matchspel och träningarna önskar

Seniorkommittén