Kontakt & Om oss

Vi finns på Norslunda Gård i Rosersberg

Här hittar ni oss på Google Maps >

Välkommen att kontakta oss!

Om Arlandastad Golf

Den 5 juni 1993 invigdes den Gamla Banan, nu Masters Banan, och vår nu 25-åriga historia tog sin början. Det är med stor stolthet vi ser tillbaka på den resa som gjorts från starten 1993 till vad Masters Banan och anläggningen är idag. De människor vi mött, de tävlingar och arrangemang vi genomfört, den resa vi fått se Masters Banan göra. Det är verkligen mycket som hänt sedan den där junidagen 1993.

Samma år öppnade vi norra Europas enda elbelysta bana och 2001 invigdes anläggningens andra 18-håls bana när Nya Banan stod klar för spel. Masters Banan har med åren varsamt renoverats och formats till att idag vara en riktig mästerskapsbana och rankas nu som en av Sveriges bästa. När Scandinavian Masters spelades här 2008 var det för femte året i rad som Europatouren besökte Masters Banan och Arlandastad Golf. Det är ganska häftigt att tänka på att trots vår relativt korta historia så kan vi stolt säga att banan testats av några av världens bästa spelare.

Idag är Arlandastad Golf en komplett golfanläggning som erbjuder något för alla typer av golfare.
Tillgänglighet, kvalitet och service är vårt motto. Vi hälsar er medlemmar, företagskunder och greenfeegäster varmt välkomna till Arlandastad Golf!

I vår jubileumsbroschyr kan du läsa mer om vår historia >

Är du nyfiken på att följa vad som händer hos oss är du välkommen att prenumerera på vårt Nyhetsbrev  >